Byg en bungalow og føl dig tryg i dit hjem

Drømmer du om en bungalow? (foto benee-huse.dk)

Drømmer du om en bungalow? (foto benee-huse.dk)

Står I og skal bygge et nyt hus, så skal I selvfølgelig opføre en vaske ægte bungalow – her er der selvfølgelig tale om stilarten indenfor huse og ikke sådan en bungalow under jorden, som blev brugt under diverse krige, det er klart.

Man kender bungalowen helt tilbage fra 1920’erne, og byggestilen har derfor nogle år på bagen, men ikke desto mindre er den stadig yderst populær den dag i dag, det skyldes nok især, at byggestilen er tidløs og så fordi den selvfølgelig har ændret sig med tiden, så den hele tiden passer til den nuværende mode indenfor nye huse. Bungalowen er kendetegnet ved sin lidt karakteristiske kvadratiske form, hvortil der hører et pyramidetag til. Desuden er bungalowen kendetegnet ved, at det er et yderst funktionelt hus. Materialerne huset oftest består af, er klassiske mursten i røde eller gule farver. Bungalowen er helt perfekt til den lille familie, der bare gerne vil have et godt og solidt hus, hvor det er muligt at hygge sig. Men i dag kan bungalowen udfolde sig på en helt anden måde, i dag kender man gerne bungalowen fra de nybyggede villakvarterer rundt i provinserne, her ses de ofte og er kendetegnet ved de helt flade tag, som er yderst moderne. Fordelen ved det flade tag er, at man kan udnytte huset ovenpå taget, udnyt den for eksempel til altan, og nyd den lækre aftensol deroppe.

Når du skal i gang med at bygge din nye bungalow, skal du finde en arkitekt, der kan hjælpe dig med at tegne din bungalow, på den måde kan du sætte dit eget præg på din nye bolig, og så bestemmer du, om du er til det gamle look af en bungalow eller om du mere hælder til det nyere look, for begge er super fede, så det er helt op til dig.

Klik her og kom i gang med at bygge en bungalow

 

Du kan læse mere om Bungalows her:

En bungalow er moderne, tidløs og praktisk

En Bungalow er smuk arkitekttur

Bungalow – du behøver ikke drømme længere

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply