Senge – Fordi vi skal sove os til et sundt helbred

Søvn er sundt (foto Dunlopillo.dk)

Søvn er sundt (foto Dunlopillo.dk)

For alle mennesker er der noget, som er helt alment gældende. Det drejer sig nemlig om, at vi alle har bruge for søvn for at kunne fungerer. Man kan faktisk godt dø af søvnmangel, dog er der ganske få det er sket for, ganske enkelt fordi de fleste har været for dovne til at give det et forsøg, og så er det ganske meningsløst. Men det er blandt en gammel tortur metode, at holde folk vågne. Det gør vores krop særligt sårbar overfor sygdomme og lignende, og i samme nedbryder det en psykisk. Derfor er det soleklart, at det er meget vigtigt, at vi alle får den, som søvn vi skal have. Vi har behov for at sove og restituere til den næste dag, så vi kan klare den så godt, som det er muligt for os.. Søvn giver overskud, og derfor så bør det også pointeres, at søvn er en rigtig god vaccine mod at få eller blive stresset.

Det er derfor muligt at undgå stress og meget andet skidt med gode senge
Det handler om at få nok seng, og til det kræves det rette udstyr. Det drejer sig blandt andet om en god seng at sove i. De fleste kender til følelsen og det store velvære, som der er ved at vågne op og føle sig veludhvilet. Det er som om, at man er meget mere klar til dagen, fordi søvnen tanker ens overskudslager op. Det betyder, at man som udhvilet bedre kan gennemføre dagens opgaver, og herved undgår man at blive stresset.

Der findes mange forskellige slags senge, de fås både i forskellige grader af hårde og bløde. Det er vigtigt, at man har den rette seng, Fordi en seng er ikke bare en seng. Man skal finde lige netop den seng, som passer til en selv.

Klik her for at se på gode senge

 

Find mere inspiration til senge her:

Senge holder længe

Senge er ikke nødvendigvis er lig med penge

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to“Senge – Fordi vi skal sove os til et sundt helbred”

  1. […] Senge – Fordi vi skal sove os til et sundt helbred […]

  2. […] Senge – Fordi vi skal sove os til et sundt helbred […]

Leave a Reply